Jouw mooiste wedstrijdherinnering vereeuwigen

Jouw mooiste wedstrijdherinnering vereeuwigen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Wil jij jouw mooiste wedstrijdherinnering levend houden? Dan zijn er meerdere mogelijkheden om bijvoorbeeld foto’s, uitslagen of routes van jouw favoriete wedstrijdparcours te vereeuwigen. Vaak worden er tijdens wedstrijden foto’s gemaakt door professionele fotografen die je later kan bestellen. Misschien heb je in je fanclub personen die ook nog eens prachtige platen kunnen schieten die je kunt gebruiken. In deze blog kijken we naar de mogelijkheden om deze foto’s of andere herinneringen aan een mooie wedstrijd te gebruiken om er later nog van te kunnen nagenieten.

Foto op canvas

Ben jij één van de gelukkigen die een eigen kamer tot zijn beschikking heeft om om te bouwen tot een paincave/ trainingskamer? Dan kan een foto op canvas jou motiveren tijdens zware trainingen. Je weet hierdoor weer even precies waarvoor je het doet. Je kan zelf van het canvas aangeven. Wil je de foto echt prominent aanwezig laten zijn? Dan kies je voor een kleurenfoto! Ook een zwart-wit foto kan heel indrukwekkend zijn omdat de kleuren dan niet afleiden en het gaat om jouw sportprestatie. Bij Photowall.nl vind je verschillende canvas prints die afgedrukt kunnen worden op milieuvriendelijk canvas. Wanneer je er een echt kunstvoorwerp van wilt maken kan je hem laten inspannen met een witte, zwarte of bedrukte rand. Ook kan je een al bestaand sportontwerp op canvas kunnen laten drukken. Wat ook heel handig is, is om het parcours te verkennen en dan eventueel al foto’s te maken. Zo sta je alleen op de foto, zonder onbekenden.

Een omlijsting voor wedstrijdattributen

Wat heel gaaf is en niet veel geld hoeft te kosten is een omlijsting voor wedstrijdattributen. Hier kan je bijvoorbeeld een schilderijlijst voor gebruiken. Wanneer je zelf niet creatief bent kan je ook iemand vragen om je te helpen. In de lijst kan je (achter glas) herinneringen aan een bepaalde wedstrijd plaatsen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de medaille die je als herinnering hebt gekregen, het startnummer, het T-shirt, de badmuts en een foto.

Blanco kaart laten printen met herinneringen aan de triathlon

Neem jij samen met vrienden deel aan dezelfde triathlon? Dan is het heel leuk om die vrienden achteraf een kaart te sturen met afbeeldingen en herinneringen aan deze wedstrijd. Je kan dit gebruiken als stimulans om na de wedstrijd de trainingen weer op te pakken en eventueel weer toe te werken naar een volgende triathlonwedstrijd. Wanneer je dit wilt doen is het slim om van tevoren te regelen dat er iemand foto’s van jullie maakt. Wedden dat jouw vrienden erg positief verrast zijn wanneer ze zo’n kaartje in de brievenbus krijgen?! Wanneer je zelf een kaart wilt maken dan kan je dat bijvoorbeeld bij Albelli laten doen. Hier kan je zelf bepalen waar je de foto’s en tekst wilt hebben. Je kunt zo’n kaart ook gebruiken om je familie en vrienden te bedanken voor de support voor en tijdens de triathlon.

Foto laten afdrukken op een mok

Het liefst zou je natuurlijk iedere dag herinnerd willen worden aan een mooie wedstrijd. Zeker wanneer je weer verder aan het trainen bent voor een volgende wedstrijd. Op momenten dat je minder zin hebt om te trainen kan je dan weer helemaal gemotiveerd worden wanneer je terugdenkt aan een mooie wedstrijd. Een foto op een mok is ideaal om deze herinnering levend te houden. Iedere dag kan je hem namelijk gebruiken.

Herinnering laten afdrukken op plexiglas

Een stuk minder bekend dan Canvas is het materiaal plexiglas. Wist jij dat je hier ook foto’s op kunt laten drukken? Wanneer je een strak en modern interieur hebt, kan je kiezen voor plexiglas in plaats van Canvas. Door de afwezigheid van een lijst wordt je aandacht meteen getrokken naar de foto zelf. De kleuren ogen een stuk helderder. Verder weerkaatst het licht in de foto door het gebruik van het gladde en glanzende oppervlak.

T-shirt als herinnering

Bij veel wedstrijden krijg je bij de finish een T-shirt als herinnering. Natuurlijk is het nog leuker om zelf een T-shirt te ontwerpen als herinnering. Bijvoorbeeld met afbeeldingen van de route van de wedstrijd, met foto’s van tijdens de wedstrijd en eventueel je trainingsmaatjes. Ook zou je de uitslagen kunnen afdrukken op het T-shirt. Ben je geen triatleet maar ga je kijken tijdens de triathlon van familie of vrienden? Dan kan je ook fan T-shirts laten bedrukken met gekke foto’s of aanmoedigende spreuken. Kies je voor een felle kleur? Dan wordt je ook nog eens vanaf een grote afstand herkent, handig! Zorg ruim van tevoren dat alles geregeld is en de T-shirts klaar liggen voor de grote wedstrijd.

Optrimize

Categorie: Triathlon

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: