Aanbieding: Garmin Forerunner 735XT bij Bol.com - #1 in beste prijs/kwaliteit
zwemschema

Maak kennis met triathloncoaches in Nederland

Heb je grote triathlon-plannen voor het wedstrijdseizoen in 2020? Weet je nog niet precies hoe je dit aan moet pakken en zit je met vragen? Dan is het wellicht een goede optie om een triathlontrainer of triathloncoach in de hand te nemen. Op Triathlon365 vind je sinds kort verschillende profielen van triathloncoaches in Nederland. Zij stellen zich hier voor, geven hun missie en visie op hun vak en geven een goede indicatie van hun diensten en prijzen. De komende tijd zal deze lijst verder gevuld worden. Echter zijn we altijd op zoek naar nieuwe coaches om deze lijst zo volledig mogelijk te maken. De profielen gaan wij in de toekomst ook uitbreiden naar coaches voor de aparte triathlononderdelen (zwemcoach, hardloopcoach en fietscoach).

Triathloncoaches in Nederland

Vorig jaar zijn wij begonnen met het verzamelen van gegevens van de triathloncoaches in Nederland. Deze hebben wij op de pagina coaches in Nederland geplaatst. De pagina werd al snel een succes en staat nog steeds elke week in de lijst met best bezochte pagina’s op Triathlon365. Wij hebben alle coaches op de lijst een mail gestuurd met daarin een korte vragenlijst voor een gratis eigen profielpagina op de website. Enkele coaches hebben enthousiast gereageerd op onze oproep.

Twee voorbeelden van triathloncoaches

Wij zijn op het moment druk bezig om de profielpagina’s uit te werken. Om je een idee te geven hoe de pagina’s eruit komen te zien, kun je de onderstaande twee voorbeelden bekijken.

VOOR JOU GESELECTEERD:
Adidas brengt de Ultra Boost 19 hardloopschoen uit

Er hebben zich nog veel meer coaches enthousiast aangemeld. Deze pagina’s komen zo snel mogelijk op onze website!

Frank Heldoorn Coaching

Bekijk het Triathlon365 profiel

“Fulltime online coach. 50 jaar jong. Rijk triathlonverleden met (europese)juniorentitels, Nederlandse titels lange afstand, 3-voudig IM winnaar, 3-voudig IM Hawaii top 10 finisher (tot op heden de laatste Nederlandse man die dat voor elkaar bokste (1999!). Recordhouder Nederlandse deelnemers marathon  IM Hawaii (2u51). Vanaf 2006 met pensioen als triatleet”

Frank Heldoorn coaching

Training Tweaks (Wouter Dijkshoorn)

Bekijk het Triathlon365 profiel

“Mijn missie is om andere mensen te helpen op een verstandige, efficiënte en leuke manier om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op een sportief doel waar privé en werk zo min mogelijk onder lijdt. Ik haal daarom veel plezier uit het maken van een creatief schema waar fietsritjes naar de verjaardag, clubtrainingen en sporten met collega’s in de pauze perfect kunnen samenvallen!”

Training Tweaks slider

Ben of ken jij een triathlon-, zwem,- fiets,- hardloopcoach?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe coaches op het gebied van triathlon. Mis je iemand in onze lijst of wil je als eerste op onze nieuwe pagina’s voor zwemcoaches, fietscoaches of hardloopcoaches staan? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier met als onderwerp “coach”. Wij reageren binnen 24 uur op je verzoek!

Ook interessant
Gelletje onderweg
Dagboek van de beginnende racefietser: Deel 3