Aanbieding: Sanbo Massage Gun: Bekijk de deal

Odlo ZeroScent: Frisse en geurloze sportkleding

Odlo ZeroScent

Regelmatig komt sportkledingmerk Odlo weer met nieuwe innovatieve ideeën om sportkleding nóg beter te maken. Zo is de Odlo Active Spine technologie ontworpen om ervoor te zorgen dat je tijdens het hardlopen een mooie rechte houding blijft houden. Met de Odlo Dual Dry technologie blijf je zelfs tijdens de ergste regenbuien droog. En nog beter: De kleding ademt ook nog eens goed in tegenstelling tot andere waterdichte hardloop- en fietsjacks. Odlo ZeroScent zorgt ervoor dat jouw sportkleding fris blijft ruiken. Zelfs wanneer je veel zweet tijdens het sporten. De kleding wordt snel weer schoon. Ook wanneer je wast op lagere temperaturen.

Over de Odlo ZeroScent technologie

Er zijn verschillende producten in het Odlo assortiment waarbij gebruik is gemaakt van de Odlo ZeroScent technologie. Deze sportkleding is gemaakt van een speciale stofvezel die de ontwikkeling stopt van bacteriën die een zweetgeur veroorzaken. De geurtjes die er zijn worden geneutraliseerd. ZeroScent is een gerecyclede synthetische stofvezel met een coating van de Zwitserse textielspecialist HeiQ. Deze coating combineert een biologische geur-remmende polymeer met antibacteriële zilverpartikels.

Odlo zomercollectie 2020 met ZeroScent

Deze zomer is de ZeroScent technologie verwerkt in de lijnen met synthetische sportswear. Of je nou een fietser bent, een hardloper, een triatleet of wanneer je activewear draagt in de gym en in het dagelijks leven. Er is altijd een product verkrijgbaar met deze unieke ZeroScent technologie erin verwerkt. De onderstaande producten zijn slechts enkele voorbeelden van producten uit het Odlo assortiment waarin de ZeroScent technologie is verwerkt.

Zeroweight Ceramicool Pro fietskleding

Deze fietskleding is gemaakt met de speciale ceramicool technologie die ervoor zorgt dat de huid tot wel 1 graad kan afkoelen. Verder is de stof sneldrogend en reguleert hij het vocht super-effectief.

Blackcom Pro hardloopshirts

Ook deze Blackcom Pro hardloopshirts beschikken – naast de ZeroScent technologie – over de ceramicool technologie die de huid tot 1 graad kunnen afkoelen.

Linencool Millenium Pro jacks

De hoodies uit deze lijn zijn veelzijdig en comfortabel. De stof ademt goed en zorgt voor een goede vochtregulatie. De Linencool stof zorgt ervoor dat je huid een 0,5 graad afkoelt.

Maha Womens Activewear

In de collectie van Odlo vind je ook een speciale lijn met Activewear voor vrouwen. Deze activewear kan zowel in de sportschool en tijdens het sporten als tijdens het dagelijks leven worden gedragen. Deze stijlvolle lijn is gemaakt van duurzame en natuurlijke Tencel-vezels.

Ook interessant
trisuits
Trisuits: Triathlonpakken 2019