Onze favoriete Aptonia producten voor triatleten

Decathlon aanbiedingen

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Aptonia is het triathlonmerk van de Decathlon-groep. In het assortiment kun je een reeks triathlonuitrusting en accessoires vinden voor de beginnende en gevorderde triatleet. Daarnaast vind je ook voeding-, hydratatie- en herstelproducten die zijn ontworpen voor alle duursporters.  De productlijn wordt geroemd om het eenvoudige, effectieve, aantrekkelijke en toegankelijke aanbod. Wij hebben zelf positieve ervaringen met dit merk. In deze blog lees en bekijk je onze favoriete producten van het merk Aptonia. Deze artikelen worden zowel online als in diverse winkels in Nederland (en meer landen in Europa) verkocht.

Tri-suit van Aptonia – Decathlon

Een tri-suit draag je tijdens de drie sporten. Als je bij een triathlon gaat kijken, zul je veel mensen zien in een Aptionia tri-suit. Het tri-pak is een hightech-outfit ontworpen om de triatleet comfortabel te maken tijdens de drie disciplines. Dankzij het tweede huideffect wordt het van het begin tot het einde van de race gedragen. Het is verkrijgbaar in een eendelige versie met of zonder mouwen of als een outfit bestaande uit een aparte jersey en strakke broek met zeem.

Decathlon triathlonpak bekijken in een video

De verschillende soorten trisuits van Aptonia

Decathlon heeft op het moment van schrijven zes verschillende tri-suits in het assortiment. Twee pakken voor mannen, één trisuit speciaal voor kinderen, een losse broek voor vrouwen, een losse top voor vrouwen en een geheel trisuit voor vrouwen. Hieronder kun je deze verschillende pakken bekijken.

Trisuit heren / jongens zwart blauw mouwloze trisuit

Ideaal voor alle drie de disciplines: volledige rits vooraan, 2 zakken op je rug. Stroken met silicone aan de dijen, zodat het pak beter blijft zitten. Comfortabele en dunne zeem.

Trisuitherenjongenszwartblauwmouwlozetrisuit 1

Trisuitherenjongenszwartblauwmouwlozetrisuit

Trisuit heren korte mouwen zwart/blauw trisuit

Ideaal voor alle drie de disciplines: korte mouwen, volledige voorrits, gelzeem, 2 zakken op de rug, 2 zakken op de dijen voor gels, siliconen stroken aan de dijen.

Aptonia suit triathlon

Trisuit+heren+korte+mouwen+zwart+blauw+trisuit1

Trisuit dames/meisjes zwart roze mouwloze trisuit

Ideaal voor alle drie de disciplines: volledige rits vooraan, 2 zakken op je rug. Stroken met silicone aan de dijen, zodat het pak beter blijft zitten. Comfortabele en dunne zeem.

Aptonia trisuit dfecathlon

Trisuit+dames+meisjes+zwart+roze+mouwloze+trisuit

Tritop dames zwart/roze mouwloze tri top Decathlon

Ideaal voor alle drie de disciplines: 3/4-rits voorop, 2 achterzakken. Om te dragen met de onderstaande triathlon broek. 

Tritop+dames+zwart+roze+mouwloze+tri+top

Tritop+dames+zwart+roze+mouwloze+tri+top1

Trisuit broek dames zwart/roze

Ideaal voor alle drie de disciplines: droogt snel, het zeem is comfortabel voor op de fiets, en de broek is elastisch zodat ze beter blijft zitten. Om te dragen met de top

broek decathlon

Trisuit broek

Trisuit kinderen met rits op de rug zwart blauw mouwloze trisuit

Ontworpen voor kinderen die starten met triatlon. Ideaal voor alle drie de disciplines: rits op de rug, stroken met silicone aan de dijen zodat het pak beter blijft zitten, comfortabele en dunne zeem in schuimstof.

Trisuit kinderen decathlon

Kinderen trisuit

Triathlontas / Transition Bag Aptonia

Ontworpen voor: triatleten en triatletes die hun wedstrijdmateriaal willen organiseren, vervoeren en gebruiken. Met 40 liter heeft deze triathlontas voor de meeste triatleten meer dan voldoende inhoud. Dit is tevens een van de goedkoopste triathlon tassen die je op het moment kan kopen.

Triathlon tas Decathlon

Aptonia transitietas

Opzetstuur

Veel beginnende en gevorderde triatleten racen het fietsgedeelte op een normale racefiets. Een triathlon opzetstuur mag dan ook niet ontbreken. Deze kun je goed van het merk Aptonia kopen bij de Decathlon. Handig voor om efficiënter en comfortabeler fietsen tijdens een langeafstandstriatlon.

opzetstuur triathlon

opzetstuur racefiets

Startnummerband

Op je borst tijdens het hardlopen, op de rug tijdens het fietsen… Maar ja, hoe verander je de plaats van je startnummer zo snel? Deze cruciale accessoire biedt het antwoord: de nummerband. Ook verkrijgbaar in het zwart (bekijk in winkel).

Startband triathlon aptonia

Startband 2

Energiegel voor lange afstanden

Tijdens een triathlon vraagt je lichaam om energie. Energiegels zijn ontworpen om snel energie te geven. Aptonia richt zich de laatste tijd steeds meer op energiegels voor triatleten en duursporters. De G-easy Ecosize gels van de Decathlon zijn erg populair.

Energiegels Aptonia

Aptonia voeding

Voedingstas triathlon Aptonia

Bijzonder praktisch tasje, heel eenvoudig te monteren op het bovenste deel van je frame, voor gels, energierepen en wikkels. Je sportvoeding binnen handbereik.Wij op de redactie van Triathlon365 gebruiken dit tasje allemaal naar tevredenheid. 

Voedingstas triathlon racefiets

Voedingstas+triatlon

Optrimize


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid. Wil je reageren op deze blog? Dat kan via onze contactpagina!


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.