Best bezochte pagina’s en artikelen van het eerste half jaar

Best bezochte artikelen

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Wij bestaan binnenkort een half jaar. In de afgelopen zes maanden is er een hoop gebeurd. Van onze eerste gastblog tot een grote samenwerking met Zwemanalyse. In het afgelopen half jaar plaatsten wij 172 berichten en 10 pagina’s. Een knap gemiddelde van één per dag. Een gemiddelde waar we dan ook erg trots op zijn. De komende zes maanden verwachten we dit gemiddelde te verdubbelen en gaan we voor een gemiddelde van twee blogs per dag, met de hoop op meer. Sommige artikelen waren een regelrecht succes, andere artikelen werden wat minder bezocht. In deze blog blikken we terug op de beste bezochte artikelen (unieke bezoekers) van de afgelopen 6 maanden.

De homepage

De best bezochte pagina van de website is natuurlijk onze homepage. Deze hebben wij een half jaar geleden gemaakt. In de loop van deze maanden hebben wij deze pagina aangepast om zo een nog beter overzicht van artikelen te bieden.

De beste triathlonhorloges 2019

Het best bezochte artikel op de website gaat over de beste triathlonhorloges 2019. Hierin heeft Edwin zijn favoriete horloges opgesomd. Als beste uit de test komt de Garmin 935. Al lijkt de Forunner 945 hard op weg deze positie in te nemen, maar hier later meer over. Het artikel is tot stand gekomen door zowel de mening van de redactie, bezoeker en professionele triatleten te combineren. Dat het artikel goed bezocht wordt, vinden wij niet gek. Het is een heel uitgebreid artikel geworden vol met informatie en tips. Zowel via Facebook als de zoekmachines wordt dit artikel erg goed gevonden.

Triathlon starterspakket voor beginners onder de €1000

Beginnende triatleten denken vaak dat het onwijs duur is om met deze sport te starten. Het is, als je helemaal geen sportspullen bezit, zeker niet de goedkoopste sport. In het artikel over het triatlon starterspakket hebben wij uitgezocht of het mogelijk is om alle spullen te kopen voor een triathlon(training), inclusief racefiets, voor onder de 1000 euro. Dit artikel staat op de derde plaats van best bezochte pagina’s en artikelen van het eerste half jaar.

Koolhydraatarm eten en een optimale duurprestatie

Onze allereerste gastblog werd geschreven door Jaime van Frias Food Coaching. In deze razend interessante blog beantwoord hij onder andere de vragen: “Wat houdt koolhydraatarm eten in en hoe pas je dit toe tijdens je trainingen?”. Deze blog werd volop op sociale media gedeeld en is daarom een van de best bezochte artikelen van de website. De reactie van Jan onder artikel sluit goed aan bij de boodschap van Jaime. “Minder koolhydraten en de suikers, daar waar het kan, zoveel vermijden. Het doel is mijn lichaam overzetten van glucose naar vet als brandstof.”

20 triathlon beginnersfouten en hoe je deze kan vermijden

Uit de inleiding: “Triatleten zullen je vertellen dat zij waardevolle lessen hebben geleerd van de fouten die ze hebben gemaakt tijdens wedstrijden of trainingen. Van je eigen fouten kun je vaak het beste leren. Toch is het niet nodig om zelf álle fouten te maken die anderen al eens eerder hebben gemaakt. Daarom hebben we hier een overzicht van 20 veel voorkomende fouten van triatleten!” Het artikel met triatlon beginnersfouten is veel gedeeld op sociale media. Dat is dan ook de belangrijkste reden dat het artikel in dit overzicht terecht is gekomen!

Triathlon fouten beginners

Triatlontas kopen: De beste transitietassen van 2019

Als triatleet neem je naar een wedstrijd of training veel spullen mee. Een normale rugtas of sporttas voldoet daarom niet vaak aan de eisen die triatleten stellen aan een goede triatlontas. Wij hebben een uitgebreid overzicht gemaakt met daarin de beste transitietassen die je in dit jaar kan kopen. Het artikel is de afgelopen maanden enorm vaak bezocht!

Bikefitting in Nederland, overzicht per provincie

Eerder deden wij op Facebook de oproep onder onze fans of zij ons konden helpen met een overzicht voor goede bikefitters. Hier kregen wij enorm veel reacties op. Iets waar we nog steeds heel erg blij mee zijn! Ook krijgen wij wekelijks via ons contactformulier aanmeldingen binnen van zowel bezoekers als bikefitters zelf. Hiermee hebben wij het meest volledige bikefitters-overzicht van Nederland.

Triathlon kalender Nederland

Naast onze internationale triatlonkalender hebben wij ook een triatlonkalender Nederland gemaakt. Hierin zie je in een mooi overzicht duidelijk staan welke wedstrijden wanneer zijn. Dit is een van de best bezochte pagina’s van de website. Leuk dat jullie deze pagina veel weten te vinden, er lang op blijven hangen en ook vaak terugkeren! Dat betekent ook dat de mooie triatlonsport steeds populairder aan het worden is. Heel veel mensen willen weten wanneer welke wedstrijd is en wellicht of er een wedstrijd in de buurt is waar zij zich voor op kunnen geven.

Eervolle vermeldingen en stijgers

Een aantal artikelen worden enorm vaak bezocht, maar zijn nog niet heel oud. Artikelen uit onze beginperiode hebben al meer kans gehad om bezoekers te trekken. Hieronder daarom een overzicht van de 5 hardste stijgers qua bezoekersaantallen op Triathlon365!

  1. Trainingsschema zelf samenstellen
  2. Triathlonkleding op Aliexpress
  3. Garmin Forerunner 945 triathlonhorloge
  4. Beenslag, dit is de juiste techniek
  5. Triathlon afstanden en records

 

Optrimize


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid. Wil je reageren op deze blog? Dat kan via onze contactpagina!


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.